Om One Point Consulting

One Point Consulting ApS sætter effektivt ind som bindeled mellem de interne funktioner i din virksomhed og dit eksterne brand. Jeg har dig i fokus, og sikrer, at du har dine kunder i fokus.

Med One Point Consulting er du sikret en helhedsløsning for din markedsføring.

Værdigrundlag

One Point Consulting ApS har rødderne solidt plantet i den vestjyske muld, hvor vi holder, hvad vi lover.

Missionen for One Point Consulting er at forbedre forretningsbetingelserne for danske virksomheder ved at tilbyde professional markedsføring.

One Point Consultings vision er tætte samarbejder med faste kunder inden for for markedsføring, forretningsoptimering og branding.

  • Troværdighed: Til enhver tid at kunne stå inde for det leverede produkt
  • Fleksibilitet: Døgnet har 24 timer
  • Professionalisme: Aftale om en opgave bliver taget 100% seriøst
  • Tillid: Fuld diskretion omkring din forretning

One Point Consulting holder hvad vi lover og stopper ikke, før opgaven er løst inden for den aftalte tid.

100%

Kundetilfredshed

100%

Professionalisme

100%

Troværdighed

Spørgsmål?

Alt efter dine behov kan vi skræddersy en løsning, enten ad hoc timer, et fast antal månedlige timer med rabat eller en pris per opgave.

Det er dyrt at have en fastansat medarbejder i forhold til arbejdsplads, feriepenge, fravær under sygdom og barsel, pensionsforpligtelser, opsigelsesvarsler, systemer og licenser. Mit honorar er en ren timepris for udført arbejde uden ekstra udgifter (dog undtaget rejseomkostninger efter aftale og lignende).

Inden for markedsføring kan jeg løse stort set alt. I de få tilfælde, hvor jeg ikke kan løse en opgave eller den prismæssigt kan gøres billigere ved brug af en underleverandør, anvender jeg faste underleverandører.

I udgangspunktet arbejder jeg altid via en samarbejdsaftale og en separat fortrolighedsaftale. Mine systemer er sikrede og krypteret.

Jeg er flydende tosproget i dansk og engelsk. Har du brug for andre sprog, eksempelvist på en hjemmeside eller i et nyhedsbrev, tilbyder jeg oversættelse via mine samarbejdspartnere.

Fordelen ved at engagere mig er, at jeg arbejder tæt sammen med din virksomhed. Det er vigtigt for mig at lære din virksomhed så godt at kende, at jeg kan løse opgaver med et minimum af ressourcer fra dig og dine medarbejdere. Hos et bureau risikerer du, at opgaven lander hos en ung praktikant uden kendskab til din branche, produkter, services eller værdier.

Vil du høre mere?