Mangler du hjælp til et projekt?

Kontakt mig i dag

Du er i fokus

One Point Consulting ApS sætter effektivt ind som bindeled mellem de interne funktioner i din virksomhed og dit eksterne brand. Jeg har dig i fokus, og sikrer, at du har dine kunder i fokus.

Med One Point Consulting er du sikret en helhedsløsning for din markedsføring.

One Point Consulting ApS har rødderne solidt plantet i den vestjyske muld, hvor vi holder, hvad vi lover.

Din seniorkonsulent

Dorthe Snow Heimbürger
Dorthe Snow HeimbürgerSeniorkonsulent
Bachelor i kommunikation, uddannet projektleder, 18+ års erfaring med markedsføring fra globale virksomheder

Spørgsmål

Alt efter dine behov kan vi skræddersy en løsning, enten ad hoc timer, et fast antal månedlige timer med rabat eller en pris per opgave.

Det er dyrt at have en fastansat medarbejder i forhold til arbejdsplads, feriepenge, fravær under sygdom og barsel, pensionsforpligtelser, opsigelsesvarsler, systemer og licenser. Mit honorar er en ren timepris for udført arbejde uden ekstra udgifter (dog undtaget rejseomkostninger efter aftale og lignende).

Inden for markedsføring kan jeg løse stort set alt. I de få tilfælde, hvor jeg ikke kan løse en opgave eller den prismæssigt kan gøres billigere ved brug af en underleverandør, anvender jeg faste underleverandører.

I udgangspunktet arbejder jeg altid via en samarbejdsaftale og en separat fortrolighedsaftale. Mine systemer er sikrede og krypteret.

Jeg er flydende tosproget i dansk og engelsk. Har du brug for andre sprog, eksempelvist på en hjemmeside eller i et nyhedsbrev, tilbyder jeg oversættelse via mine samarbejdspartnere.

Fordelen ved at engagere mig er, at jeg arbejder tæt sammen med din virksomhed. Det er vigtigt for mig at lære din virksomhed så godt at kende, at jeg kan løse opgaver med et minimum af ressourcer fra dig og dine medarbejdere. Hos et bureau risikerer du, at opgaven lander hos en ung praktikant uden kendskab til din branche, produkter, services eller værdier.

Nyeste referenceprojekter

SE ALLE PROJEKTER

Mine kunder siger

“Grundig, reel og meget dygtig – er de 3 stikord, der falder mig ind, når jeg reflekterer over mit selskabs samarbejde med One Point Consulting ApS. Jeg giver hermed ejeren bag selskabet Dorthe Snow Heimbürger mine varmeste anbefalinger.”

BENTE RIIS FOGSGAARD • ADVOKATFIRMAET ARCHA

Kundeprojekter

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med en lang række spændende virksomheder og institutioner over de senere år

Kontakt mig i dag

Udfyld formularen nedenfor, så vender jeg retur hurtigst muligt. En kop kaffe og snak er helt uforpligtende.

FORNAVN *
EFTERNAVN *
E-MAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG?