Privatlivspolitik

One Point Consultingspolitik omkring personlige oplysninger fastlægger, hvilke forholdsregler vi vil tage for at sikre, at alle de oplysninger, som vi måtte komme i besiddelse af, opbevares forsvarligt og forbliver fortroligt og kun bliver brugt til dets oprindelige formål.

Personlige oplysninger

De eneste personlige oplysninger, vi indsamler, er de personlige oplysninger, som du giver os, når du klikker dig ind på vores hjemmeside eller på anden vis udleverer ved besøget på vores hjemmeside. Du vil til enhver tid kunne kontakte One Point Consulting og bede om en udskrift af, hvilke oplysninger, vi har om dig.

One Point Consulting lagrer ingen personlige oplysninger automatisk, men noterer udelukkende brugerens IP-adresse, som automatisk genkendes af webserveren, som derefter sender websiderne til din computer.

Vi benytter “cookies” til at indsamle oplysninger af teknisk karakter samt til statistiske formål for at måle trafikken på sitet. Ingen af de oplysninger kan bruges til at identificere dig. En “cookie” er en meddelelse, som bliver givet til webbrowseren af en webserver. Dens opgave er f.eks. at identificere brugerens maskine og derved registrere besøgsmønstre på et website.

I hvilke sammenhænge kan de personlige oplysninger blive brugt?

Enhver personlig oplysning, som du giver os vil kun blive brugt som følger:

  • skaffe oplysninger, produkter eller ydelser til dig, som du selv har bedt om
  • for at forbedre indholdet på One Point Consulting i form at information, som du selv har accepteret at modtage
  • for at tilpasse websidens indhold og/eller layout til den enkelte bruger
  • for at gøre brugerne opmærksomme på opdateringer af websiden
  • for at indsamle anonymiserede statistiske oplysninger

Ingen viderebringelse af personlige oplysninger

Vi viderebringer ingen personlige oplysninger til tredjepart uden dit samtykke, som skal gives under de betingelser, som er beskrevet nedenfor medmindre du giver os andre instruktioner.

  • Hvis du ønsker at blive slettet fra vores mailliste
  • Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig eller selv at få adgang til at se eller rette i disse oplysninger, venligst kontakt kontakt@onepointconsulting.dk

Du kan når som helst bede om at få slettet dine personlige oplysninger fra vores mailliste ved at sende en e-mail til kontakt@onepointconsulting.dk.

Ændringer i One Point Consultings politik omkring personlige oplysninger

Hvis vi beslutter at ændre vores politik vedr. personlige oplysninger, offentliggør vi dem her på siden. Hvis vi imidlertid gerne vil foretage væsentlige ændringer i måden vi behandler de personlige oplysninger vi har om dig, vil vi bede om dit samtykke, inden vi foretager disse ændringer.